Juhlia ja joulumieltä

Kuva: Kari Miettunen

Kuva: Kari Miettunen

Kävin juontajan roolissa verestämässä lapsuuden aikaisia muistojani Laitasaaren seurojen talolla 17.11., jossa vietettiin Laitasaaren nuorisoseuran 100-vuotisjuhlaa! Itsekin olen lapsena heidän tahtiin tanhunnut! Onnea vielä kerran ja myös tulevalle sadalle vuodelle! Ansiomerkit vuosikymmenien mittaisesta nuorisoseuratyöstä luovuttivat Laitasaaren nuorisoseuran puheenjohtaja Liisa Ruottinen sekä Pohjois-Pohjanmaan Nuorisoseurojen liitosta puheenjohtaja Heikki Saarela ja Liisa Hautamäki.

Lisää monipuolisesta ja aktiivisesta kylätoiminnasta täällä: www.laitasaari.net

joulunavaus-2013Seuraavaksi tapaamme 5.12. järjestettävässä joulunavauksessa Muhoksen torilla. Luvassa on monenlaista mukavaa myös keskustan kauppaliikkeissä. Tiedä vaikka itse Joulupukki saapuisi paikalle! Pikkutonttujahan jo vilistääkin ikkunoiden alla kurkkimassa.. 😉 Olkaahan kiltisti kaikki!

Toivottaa Mimmi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s