Kevättä ilmassa, kesää ajatuksissa

Koivu ja tähti -kulttuurikeskusPari uutista aiheesta Koivu ja tähti, josta kirjoittelin syksyllä.

Monta hienoa Koivu ja tähti -tapahtumaa on tiedossa pitkin vuotta. Ensimmäinen kaikille avoin tapahtuma on 10.4. klo 18 Koivu ja tähti –auditoriossa. Kouluneuvos ja tietokirjailija Kirsti Mäkinen päivitti Zacharias Topeliuksen klassikkosadut nykypäivään Topeliuksen lukemisia lapsille -teoksessaan syksyllä 2013. Samalla sadun alkutapahtumien sijoittuminen Muhoksen Lumiaisiin tuli valtakunnallisesti tunnetuksi. Kirsti Mäkinen kertoo 10.4. meille kuinka Topeliuksen vanhoista saduista tuli uusia.

Tulkaa ihmeessä kuulolle. Kirsti on esiintyjä, jota jaksaa kuunnella.

Päätapahtuma eli Koivu ja tähti –päivät sijoittuu ajankohtaan 16.-17.8. Silloin mm. julkistetaan uusi Koivu ja tähti –henkilö, ja kuullaan varmasti jokunen kiinnostava puheenvuoro aiheesta Topelius ja Muhos!

Ajan tasalla tapahtumissa auttaa pysymään vasta avattu facebook-sivu: Muhoksen Koivu ja tähti –tapahtumat.

Heippa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s