Lemmenpolulle koko perheellä 24.5.

Viikon kuluttua lauantaina on Montassa tekemistä ja elämyksiä koko perheelle. Lemmenpolku kunnostettiin viime kesänä, ja lauantaina 24.5. se vihitään käyttöön. Polulla on mm. uudet infotaulut, joissa kerrotaan aivan uusia asioita. Onhan Lemmenpolku Rokua Geoparkin myötä saanut aivan uuden merkityksen: se kertoo maaperän, jokiuoman ja Muhos-muodostuman tarinaa vuosimiljoonien takaa. Polku kulkee myös osin uutta reittiä, ja tekee siitä aikaisempaa vaikuttavamman.

Mikään ei estä sitä, että Muhoksen Lemmenpolku olisi suositumpi ja tunnetumpi lähiluontokohde koko seudulla kuin esim. Koitelinkosket.

IMG_1531 - Versio 2

Kunnanjohtaja Voitto Ollikainen vihkii Lemmenpolun käyttöön v. 1995.

Tapahtumasta, joka alkaa klo 12 ja kestää n. 15:een, on tehty koko perheen yhteinen ulkoilupäivä. Montan leirintäalueella tarjotaan kahvia ja mehua, pienimpiä lapsia viihdyttää taikuri ja pomppulinna, ja hiukan isommille on tarjolla mm. melontaa ja huima seikkailurata tutustumishintaan! Itse tapahtuma on maksuton.

Perheen kalamiehille on samaan aikaan tarjolla kala-apaja, joka virtaa Lemmenpolun vieritse. Pyhäkosken ja Montanlammen väliin on perustettu ”saalisvarma” kalapaikka, jossa kalastus alkaa la 24.5. klo 10.

Seuraahan ilmoittelua!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s