Legendaariset muhoslaiset naiset: Mimmi ja Armi

Hei, kaksivuotinen toimikauteni Muhoksen Mimminä alkaa lähestyä loppuaan. Vielä ei ole jäähyväisten aika, mutta muistutan teitä, että Uusi Mimmi julkistetaan  Muhoksen Yrittäjien Kesätapahtumassa 19.7. Ohessa tilaisuuden ilmoitus.

Samana päivänä Muhoksen torilla on yrittäjien järjestämä Koko Perheen Kesätoritapahtuma. Forecan piikkiin uskallan luvata upean kesäsäänkin sille päivälle jo nyt 😉 Sinne siis ensin, ja illalla kannustamaan Mimmiä Muhoksen kunnan ja elinkeinoelämän tuleviin edustustehtäviin.

Tulevalla Mimmillä on luultavasti ainakin yksi superkomennus jo tiedossa: kaikkien suomalaisten rakastaman, maailman ensimmäisen Miss Universumin, Armi Williamsin (Armi Kuuselan) vuosikymmeniä odotettu julkinen vierailu Muhoksella  toteutuu lauantaina 23.8.!

Toivotamme tervetulleeksi Uuden Muhoksen Mimmin, ja jo nyt myös iki-ihanan Armin.

Hyviä helteitä kaikille!

Terv. Anu-Mimmi

Ilmoitus 19.7.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s