Mimmin kulttuurivinkki!

Tervehdys!

Muhoksella on tänä vuonna useita Koivu ja tähti -teeman alla järjestettäviä tapahtumia. Tämä siksi, että on tullut kuluneeksi 300 vuotta siitä, kun Sakari Topeliuksen Koivu ja tähti- sadun alkutapahtumat sattuivat Muhoksen Lumiaisissa. Toppeliuksen muistokivi löytyy osoitteessa Hiihtomajantie 61, Muhos.

Koivu ja tähti kulttuurikeskuksessa vietettiin eilen ”1700-luvun elämää meillä ja muualla” -näyttelyn avajaisia. Pohjanmaan maakuntamuseon ja kirjaston  kokoama hieno näyttely on nähtävissä kulttuurikeskuksen aulassa elokuun ajan.

Kannattaa piipahtaa osoitteessa Muhostie 2

1700 luku näyttely 6

Kuva: Matti Hiltunen

1700 luku näyttely 5

Kuva: Matti Hiltunen

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s