Koivu ja tähti -huipentuma lähestyy

Lopullinen versio 31.3.2014

Tulevassa viikonvaihteessa järjestetään Muhoksen Koivu ja tähti -päätapahtuma. Kyse on useamman tapahtuman yhdistelmästä: lauantaina 16.8. klo 15-18 on Muhoksen Kotiseutuyhdistyksen järjestämä kotiseuturetki  Koivun ja tähden maisemiin. Maksuton bussimatka alkaa kotiseutumuseolta ja päättyy sinne. Retken aikana pysähdytään Monta leirintäalueelle omakustanteista kahvittelua varten.

Sunnuntaina 17.8. on ensin klo 10.00 kirkossa perinnejumalanpalvelus, klo 12.00 tarjotaan Koivu ja tähti -auditoriossa ”Muhos Isossavihassa” -teemalla muutaman alustuksen verran kiinnostavaa historiatietoa, erityisesti paikallisesta näkökulmasta, ja klo 14.00 alkaa varsinainen juhla teemalla ”Kristofferin tarina”. Juhlassa mm. valitaan uusi Koivu ja tähti- henkilö. Aiemmin vastaavan kunnian ovat saaneet Armi Kuusela, Arto Paasilinna ja Terttu Jurvakainen.

Klo 11-12 on osallistujilla mahdollisuus nauttia seurakuntatalolla kymmenen euron hintainen ruokailu, ja klo 13.30-14.00 kirjaston aulassa tarjoillaan juhlakahvit.

Tarkempaa tietoa saat Koivu ja tähti -lehdestä.

Tulethan paikalle!

Mimmikin on siellä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s