Hei, blogin lukijat!

Jenni Lemmenpolulla rajaus 2

Kuva: Pekka Huovinen

Lehdet ovat jo pudonneet, marjat on poimittu pakkaseen ja valmistaudutaan talveen. Yöpakkasten jäljiltä on rapattu auton laseja, ja jos on käynyt kuten minulle, että rapa on hukassa kesän jäljiltä, on saanut miettiä päänsä puhki millä rapata 🙂

Palataan kuitenkin vielä syyskuuhun, kun kaksi bussillista Raahe-seuralaisia kävi tutustumassa kuntaamme. Muhosta esitellessä huomasin saman asian kuin raahelaiset: kuinka Muhoksen keskusta onkaan kaunis! Kehuja tuli todella paljon istutuksista ja yleisestä siisteydestä. Kirkkokin oli heidän mielestään kaunis ja tarinat kirkosta mielenkiintoisia. Kuinka moni teistä on tutustunut oikeasti kirkkoomme?

Leppiniemessä pysähdyimme juomaan pullakahvit. Erinomaisena apuna minulla oli Kotiseutuyhdistyksen pj Martti Kiviharju, jolla on paljon mielenkiintoista historiatietoa. Aikaa olisi varmasti kulunut enemmänkin, mutta vierailla oli kahden tunnin aikataulu, jonka aikana ehdimme käydä heidän valitsemansa paikat läpi.

Oli niin mukava päivä, että voisinpa tehdä samanlaisen reissun uudestaankin!

Mutta, onpa ollut monenlaista muutakin puuhaa. Olemme työpajoissa miettineet mm. Mimmin toimenkuvaa, Muhoksen tapahtumia ja Muhoksen kunnan kehittämistä. Siinäpä työsarkaa pitemmäksikin ajaksi! Ja siinä puuhassa tarvitaan myös lukijoiden vinkkejä.

Palataan pian!

Syysterkuin

Jenni-mimmi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s