Vastaa kyselyyn Oulujoen virkistyskäytöstä – voit voittaa kameran

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oulun yliopiston tutkijat keräävät jokivarren asukkailta ja mökkiläisiltä tietoa Oulujoen virkistyskäytön tavoitteista. Syksyllä tehtyä kyselyä tarkennetaan nyt uudella kyselyllä, jossa vastausaikaa on 8.2.2015 saakka.
Selvitystyöstä laaditaan keväällä raportti, johon kootaan havainnot ja suositukset Oulujoen virkistys- ja moninaiskäytön kehittämiseksi. Lisätietoja selvityshankkeesta antavat: Projektipäällikkö Timo P. Karjalainen 0400 662 171, timo.p.karjalainen@oulu.fi, kunnanjohtaja Jukka Syvävirta 044 4970 001, jukka.syvavirta@muhos.fi, kunnanjohtaja Kyösti Juujärvi 050 0586 152, kyosti.juujarvi@utajarvi.fi.
Kaikkien vastaajien kesken arvotaan noin 300 euron arvoinen digikamera.
Kaikki joukolla jokea kehittämään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s