Vappuvinkkejä ja Vapun jälkeistä elämää

Balloons21_rajaus

Terve! Vappu tulee vauhdilla, ja lämmin olo on vappunakin kiinni vaatetuksesta 🙂

Perinteinen MOTORISTIEN VAPPUKULKUE saapuu Oulusta Muhoksen keskustaan vappupäivänä noin klo 14.45. Motoristit pysäköivät torille sekä K-Mimmin, S-marketin ja Muhos-Kellarin pysäköintialueille. Jo ennen moottoripyörien saapumista nähdään paikalla Zetoreja, ja vanhojen autojen harrastajia.

Liikenteen sujumiseksi yleisön on syytä jättää autonsa keskustaajaman laitamille.

Koska myös Vapun jälkeen on elämää, jaan pari hyödyllistä menovinkkiä.

Ke 6.5. klo 18 pidetään UUSIUTUVAN ENERGIAN ILTA  Koivu ja tähti -auditoriossa. Sinne toivotetaan tervetulleiksi kaikki, joita vähänkään kiinnostaa aurinkoenergian ja maalämmön hyödyntämisen mahdollisuudet. Asiantuntijoina ovat energiainsinöörit Kari Manninen ja Jukka Härkin Iilaakso Oy:stä sekä Hannu Savolainen ympäristökeskuksesta. Rahanarvoista asiaa tiedossa!

Tiistaina 12.5. klo 18 on taas Muhoksen kunnan järjestämä YRITTÄJÄILTA kaikille yrittämisestä kiinnostuneille. Tästä on hyvä erikseen muistuttaa, ettei tarvitse olla yrittäjä tai jäsen Muhoksen yrittäjät ry:ssä voidakseen osallistua tänne.

Nämä kaksi ovat kaikille avoimia maksuttomia tilaisuuksia. Ja kahvit vielä kaupan päälle 🙂 Tarkempi ohjelma kannattaa vielä tarkistaa kunnan nettitiedotteista.

Tervetuloa 🙂

Turvallista ja Hauskaa Vappua toivotellen

Mimmi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s