Rokua Geoparkissa säpinää

IMG_0270

IMG_0273

Euroopan Geopark -verkoston konferenssi on koonnut n. 400 osallistujaa yli 60 maasta Oulujoki-laaksoon. Huomenna perjantaina osallistujat jalkautuvat eri kohteisiin Muhoksella, Utajärvellä ja Vaalassa. Kävellään mm. Lemmenpolku läpi.

Tänään kokoonnuttiin Yliopistolla, josta oheinen kuva. Valkokankaalla näkyvä ajatus Geoparkin alkuajoilta on hyvä pitää mielessä: meillä on ympäristössämme aarre, jonka olemassaoloa ei useinkaan muisteta. Yhtä tärkeä viesti sisältyi lapsikuoron laulamaan Imagine-kappaleseen, joka sai vedet silmiin.

Näillä mennään, kun Mimmi emännöi torstai-iltaa Montassa.

Hengessä mukana ystävät, jooko 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s